Hero billede

Isolering Lolland og Falster

Tømrer Per Olsen udfører alle typer isoleringsopgaver og er din isoleringsekspert.

Vi udfører alle former for bygningsisolering, og isolerer tage, lofter, mure og gulve i både nybyggeri og gamle huse, i beboelsesejendomme og kontorer, i villaer og sommerhuse - i en ordentlig kvalitet til priser, der også er til at betale.

Vi udfører isolering af hus, isolering af sommerhus, isolering af vægge, isolering af loft, isolering af tag, isolering af gulv, efterisolering, isolering af kælder, hulmursisolering, facadeisolering og tagisolering i lokalområdet Maribo på Lolland og hele Lolland Falster.
 
Med en god isolering og efterisolering begrænser du ikke bare dit varmeforbrug, men du sikrer også et sundt indeklima for dig og din familie, da vægge, gulve og lofter bliver varmere. Det begrænser yderligere risikoen for vækst af skimmelsvamp på de indvendige overflader.
 
God isolering betaler sig - vi sørger for at dit hus lever op til kravene for isoleringsevne og energiforbrug.
 
Kontakt os og for et uforpligtende tilbud og en professionel gennemgang og isoleringstjek af dit hus.

Med flere års erfaring i bagagen kan du være sikker på, at vi altid møder dine krav om den bedste kvalitet til en fornuftig pris.
Tag os med på råd fra starten. Vores erfaring og faglige stolthed sikrer, at vi altid finder den optimale løsning til Jeres behov.
Vi ringer dig op!
Udfyld blot dine informationer, og så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.
Indlæser kort..

Modtag et gratis og uforpligtende tilbud

Udfyld dit navn og telefonnummer, og så ringer vi dig op hurtigst muligt, med et uforpligtende tilbud.