Hero billede

Forsikringsskader

Vi har flere års erfaring med reparationer i forbindelse med forskellige forsikringsskader, såsom brandskader, vandskader, svampeskader, stormskader eller andre skader. Vi har derfor en stor viden inden for forsikringsselskaber og bygningsbiologi mv., og hvordan man undersøger bygninger, konstruktioner og trækonstruktionernes tilstand.

Vi kan hurtigt vurdere skadens omfang, og give dig et tilbud på en eventuel reparation, renovering, ombygning eller udskiftning af materialer.

Inden reparation er det vigtigt at fastslå årsagen til skaden. Vandskader kan eks. ofte vise sig at være fugtkilden til en svampeskade, mens manglende udluftning ofte kan forhindre, at skaden opstår.

Vi kommer helt uforpligtende og ser på din forsikringsskade, så vi sammen finder rette løsning. Vi udbedrer og reparerer forsikringsskader lokalt i Maribo, Nakskov, Sakskøbing og på hele Lolland Falster.

Få et skræddersyet og uforpligtende tilbud

Udfyld denne formular, for at modtage et opkald fra os, hvor vi kan aftale et tilbud, som passer præcis til dine behov.

Ved henvendelse accepterer jeg, at Tømrer Per Olsen må kontakte mig telefonisk og over SMS. Denne formular er beskyttet af reCAPTCHA og Googles Privatlivspolitik og Servicevilkår gælder.

Indlæser kort..

Vi bruger cookies for at forbedre dit besøg på vores hjemmeside. Læs mere

Accepter